domingo, 21 de diciembre de 2008

Més Enllà de la Porta de Tannhäuser

Qui diu que la feina ben feta no te recompenses?. Doncs, per sort no sempre es així i si no, fijeu-vos!.
Molta gent es graba les series de tv, be perque no les pot veure quan les emeten o be perque els hi agraden tant que les volen tenir guardades per veure-les sempre que volguin. Això es fa des de que tenim VHS a casa però avui dia, amb les millores tecnològiques al nostre abast, aquestes grabacions es poden fer de manera mes fàcil i duraderes.
A més, sempre que no es pogui fer la grabació tenim la opció de buscar per internet el episodi que ens falta. Doncs això va fer un senyor de Radio Pica, tot cercant un capitol del Doctor Who que no va poder grabar-se en el seu moment, va arribar a mecanoscrit. El primer que li va cridar l'atenció va ser la qualitat de la grabació. Com pot ser que no porti la "mosca de la tele"? va pensar, i despres va fer un seguiment de la web on es va adonar de l'ambient de treball que hi havia, que es una web seria i que estem per fer feina, no per milongues. Va agafar tan bona impressió que es va posar en contacte amb el nostre Molt Honorable Web Master (MHWM pels amics ^-^) i li va proposar fer un programa de radio, d'una hora de duració i de periocitat quincenal.

I així va neixer "Mes enllà de la porta de Tannhäuser", un programa de radio on podeu trobar molta informació vers el mon de la ciencia ficció, fantasia i terror. On es parla de llibres, cinema, televisió, comics, i moltes coses més.

I si no agafeu Radio Pica, no us preocupeu, també penjem els programes emesos en qualitat mp3 a la pagina de mecanoscrit, perque podeu gaudir-ne sempre que volgueu.

No hay comentarios: